simonesbakery.com

dating for eldre i Hokksund

Sote Jenter I Kongsberg

Den andre kom i retning fra Notodden, sier politiet om hendelsesforløpet. Fører av den ene bilen var ei jente på 17 år fra Kongsberg, men det var fører av den.

05.20 – Kongsberg: En mann i 20-årene er tiltalt for å ha forledet 25 unge jenter til å kle av seg i videosamtaler på nettet. Ofte skal han ha utgitt seg for å være.

Den ene bilen ble ført av en 17 år gammel jente fra Kongsberg som øvelseskjørte. Ifølge øyenvitner politiet har snakket med på stedet var det fører av den andre.

To involverte ble fløyet til Tønsberg sykehus. – Fører av den ene bilen var ei jente på 17 år fra Kongsberg, men det var fører av den andre bilen som kom over i motsatt kjørebane i følge et vitne på stedet, melder politiet. Politiet opplyser at.

En mann i 20-åra er tiltalt for å ha forledet 25 unge jenter til å kle av seg i.

a-finale damer kongsberg 5.aug 2008Den andre kom i retning fra Notodden, sier politiet om hendelsesforløpet. Fører av den ene bilen var ei jente på 17 år fra Kongsberg, men det var fører av den andre bilen som kom over i motsatt kjørebane. Det skal et vitne på stedet ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress